Κυριακή, Οκτωβρίου 12, 2008

Θα'ναι ένας μακρύς βαρύς χειμώνας...

... θα'ναι ίσως 2 περίπου χρόνια χειμώνας


Μετά από μία γεμάτη εξεταστική, που διήρκησε 5 εβδομάδες, και από μία βδομάδα σχετικής ηρεμίας και χαλάρωσης, από αύριο επιστρέφω σε ιδιαίτερα έντονους και γρήγορους ρυθμούς!
Παραφράζω τον στίχο από ένα πολύ ξεχωριστό τραγούδι των Α/Ε (Μακρύς βαρύς χειμώνας)
για να περιγράψω το διάστημα που έρχεται. Στην ουσία από αύριο ξεκινάει μια περίοδος η οποία πιθανώς να τελειώσει το μεθεπόμενο καλοκαίρι ή φθινόπωρο. Το πρόγραμμα της σχολής δεν έχει κανένα κενό μέχρι τις 10 ιουλίου του 2009 όπου και τελειώνει η εξεταστική. Όλη αυτή την περίοδο μόνο έυκολο δεν θα είναι το πρόγραμμα... πολλές υποχρεωτικές ώρες παρακολούθησης για την σχολή και τα ισπανικά, πάρα πολλή μελέτη και μερικές ακόμη υποχρεώσεις εκτός από τις ακαδημαϊκές. Ακολουθούν 5 βδομάδες διακοπές, εκ των οποίων τις 4 πιθανώς θα κάνω πρακτική στην χειρουργική σε νοσοκομείο της βαρκελώνης. Και έπειτα αρχίζει το 6ο έτος της Ιατρικής που έχει απίστεφτο τρέξιμο (προσθέτωντας και ισπανικά και άλλες υποχρεώσεις...), και επίσης δεν έχει διακοπές μέχρι το καλοκαίρι του 2010.
Το μόνο που μένει για να αντέξεις (ξέρω/έχω ακούσει για άτομα με βαρύ πρόγραμμα που τσίριζαν στο μπαλκόνι κάθε πρωί για να ξεδώσουν, ή το ρίξαν στο πολύ αλκοόλ ή άλλους εθισμούς κτλ....) είναι να απολαμβάνεις αρχικά αυτό που κάνεις (ευτυχώς είμαστε στην σχολή που θέλουμε) και επίσης να περνάω καλά τον όποιο ελεύθερο χρόνο, με την κοπέλα μου,τους φίλους, την οικογένεια,και το συγκρότημα! Κάτι τέτοιες ώρες καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι αυτό που λένε να ζεις κάθε στιγμή... γιατί αν δεν το κάνεις,θα πνιγείς στην μιζέρια αν καταλάβεις πόσο γρήγορα και άσκοπα περνάει ο καιρός....
Επίσης ενημερώνω τους ελάχιστους αναγνώστες τούτου του blog (με τόσους αναγνώστες εγώ μόνο καφέ μπορώ να κεράσω... για εκπτώσεις 50% λίγο δύσκολο! Μπράβο στους μάγκες του τροκτικού πάντως!!!) ότι σιγά σιγά θα επανέλθω δυναμικά, κυρίως στην ανάγνωση των blog αλλά και στο posting περιστασιακά!
Καλό κουράγιο!!!!

Currently listening: Machine Head - Wolves