Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2009

Τέλος από εδώ...

Ένας κύκλος κλείνει,ανοιγει άλλος νέος που λεν και οι Α/Ε.
150η και τελευταία ανάρτηση από αυτό το blog!
Από δω και πέρα θα βρείτε τον Κομπογιαννίτη στο http://thessaloniki-barcelona.blogspot.com/ με τα γνωστά ως τώρα θέματα αλλά και μπόλικα νέα από Ισπανία - Καταλωνία!
C U there!!!

This is the end of this blog... I am opening a new blog that will have the same themes, but even more,news and articles about Spain-Catalunya! From now on you can find me here... http://thessaloniki-barcelona.blogspot.com/
CU there!!!

Δευτέρα, Ιουλίου 20, 2009

Συμβουλές για όσους ταξιδεύουν από Σόφια!

Επιστρέφω με ένα χαλαρό post! Πρόσφατα πέταξα και πάλι από Σόφια και ξόδεψα αρκετά λιγότερα χρήματα, αφού ως γνωστόν το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
Το λοιπόν, αν αποφασίσετε να κλείσετε πτήση από Σόφια γιατί το εισητήριο είναι ιδιαίτερα πιο φτηνό από το αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης, όπως για παράδειγμα πτήση για Βαρκελώνη με 80 ευρώ με επιστροφή αντί για 260 ευρώ τουλάχιστον από Θεσσαλονίκη (για την υποβάθμιση του αεροδρομίου μας είχα γράψει παλιότερα...), τότε να μερικές συμβουλές:
Αρχικά ο ΟΣΕ έχει 3 δρομολόγια την ημέρα. Αν είστε κάτω των 26 μην ξεχάσετε να ζητήσετε νεανικό εισητήριο! Κοστίζει μόνο 13,50. Αφού φτάσετε Σόφια, να κάνετε μερικά λέβα για να μπορείτε να κινήστε χωρίς να πληρώνετε παραπάνω (10 ευρώ φτάνουν). Με το που φτάσετε, πέφτουν πάνω σας σαν μύγες οι κάτοχοι παρανόμων ταξί! Καλύτερα να μην πάρετε ταξί, γιατί θα σας κοστίσει 30 ευρώ στην καλύτερη μέχρι το αεροδρόμιο,αλλά αν θέλετε να πάρετε, τότε να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ΟΚ! Λοιπόν με το που βγαίνετε από τον σταθμό έχει έναν δρόμο μπροστά γεμάτο από ταξί... Τον περνάτε γρήγορα,και έχει μπροστά μια πλατεία,και λίγο πιο μπροστά έναν κεντρικό δρόμο από όπου περνάν και τα λεοφωρεία. Εκεί έχει και περίπτερα που πουλάνε εισητήρια. Αγοράζετε 2 εισητήρια, που κάνουν 1 λέβα (μισό ευρώ το καθένα). Στην συνέχεια περιμένετε το λεοφωρείο 213. Μπαίνετε μέσα και σταματάτε στην στάση Όρλοφ Μοστ. Θα την καταλάβετε επειδή έχει πάρα πολλές στάσεις δίπλα και είναι μπροστά σε ένα μεγάλο πάρκο. Αν έχετε χρόνο κάντε μια βόλτα και στο πάρκο! Αν όχι παίρνετε το λεοφωρείο για το αεροδρόμιο. Για τον Τερματικό Σταθμό 1 που πάνε πιο φτηνές εταιρείες (όπως Kaliningrad,Monarch,Thomas Cook, Wizzair,Easy jet...) παίρνετε το λεοφωρείο 84, ενώ για τον Τερματικό Σταθμό 2, όπου πετάν πιο ακριβές εταιρείες (aerosvit,aeroflot,olympic,aegean,alitalia...) παίρνετε το λεοφωρείο 284.
Αυτά τα ολίγα για Σόφια!
Καλό σας ταξίδι!!!
Currently Listening: Lostprophets - Shinobi vs Dragon Ninja

Ετικέτες , , ,

Κυριακή, Ιουλίου 19, 2009

Επιστροφή...



Επιστροφή στην ανάγνωση,και σιγά σιγά και στην συγγραφή!

Πολλά έχουν γίνει αυτό τον καιρό που θα ήθελα να σχολιάσω,αλλά με τόσο προσωπικό τρέξιμο δυστυχώς δεν προλαβαίνεις ούτε να διαβάσεις,πόσο μάλλον να γράφεις...

Καλή συνέχεια σε όλους τους αληθινούς bloggers και επανέρχομαι σύντομα με post

Currently listening: Avenged Sevenfold - Bat country