Τρίτη, Δεκεμβρίου 30, 2008

Κατάρα!!!

Ξεκινάω με μια είδηση...

"Δύο αδελφές, ηλικίας τεσσάρων και 11 ετών, σκοτώθηκαν στην Μπέιτ Λαχίγια, στα βόρεια της Πόλης της Γάζας όταν ισραηλινός πύραυλος έπληξε το κάρο που τις μετέφερε, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πρώτων Βοηθειών Μοάουια Αμπου Χασανέιν."

Γιατί ρε μπάσταρδοι γαμώ το σπίτι σας????
Τι φταίει δηλαδή τα κοριτσάκια???
Μήπως κουβαλούσαν πυρηνικά και θα σας εξολόθρευαν???

Τις τελευταιές μέρες βλέπουμε ότι το Ισραήλ έχει εξαπολύσει μια επιχείρηση "συμπαγές μολύβι" για να εξολοθρεύσει τους παλαιστίνιους. Τους παλαιστίνιους που είναι ξεριζωμένοι και μια ζωή ζουν κάτω από πόλεμο και θάνατο!!! Δεν ξέρω γιατί διάλεξαν αυτή την στιγμή να το κάνουν, αλλά το κάνουν... και φοβάμαι ότι ο πόλεμος θα γενικευτί και σε Λίβανο, Συρία, Κουρδιστάν, Τουρκία...

Μέχρι στιγμής ήδη έχουν πεθάνει 360 παλαιστίνιοι, 21 εκ των οποίων είναι παιδιά, και υπάρχουν άλλοι 1600 τραυματίες!!! Χωρίς αφορμή!!!

Εκτός αυτού, οι καριόληδες χτύπησαν και το πλοίο dignity ... μεταφέρω την είδηση...

"

Εμβόλισαν το Dignity

Το Dingity, που ανήκει στην οργάνωση «Ελευθερώστε τη Γάζα», εμβολίστηκε από ισραηλινό περιπολικό ενώ έπλεε σε διεθνή ύδατα, σε απόσταση 70-80 ναυτικών μιλίων ανοικτά των ακτών της Γάζας, την οποία το Ισραήλ έχει κηρύξει «κλειστή στρατιωτική ζώνη».

Ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού δήλωσε ότι η κυπριακή κυβέρνηση προβαίνει σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τις ισραηλινές αρχές, γιατί «χωρίς λόγο τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή Κυπρίων» που επιβαίνουν στο σκάφος.

Ο κ. Κυπριανού δήλωσε ότι το υπουργείο Εξωτερικών προσπαθεί να επικοινωνήσει με το πλοίο και παράλληλα ζήτησε από την κυπριακή πρεσβεία στο Τελ Αβίβ να επικοινωνήσει με την ισραηλινή κυβέρνηση και να ζητήσει επίσημη ενημέρωση.

«Το Dignity δεν είναι υπό κυπριακή σημαία, αλλά έφυγε από την Κύπρο και μεταφέρει Κύπριους πολίτες, γι' αυτό και θεωρούμε ότι έχουμε το δικαίωμα και να ενημερωθούμε και να διαμαρτυρηθούμε» είπε ο υπουργός Εξωτερικών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών, Γιγκάλ Πάλμορ, το Dignity δεν απάντησε στην προειδοποίηση μέσω ασυρμάτου του ισραηλινού πολεμικού σκάφους να ανακόψει την πορεία του και έτσι ακολούθησε «σύγκρουση των δύο πλοίων».

Ο Πάλμοπρ διέψευσε ότι ερίφθησαν πυρά, αν και όπως είπε, υπήρξε «φυσική επαφή» ανάμεσα στα δύο σκάφη. Τα δύο πλοία υπέστησαν ζημιές, αλλά δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Το ισραηλινό πολεμικό σκάφος ανάγκασε το Dinginty να επιστρέψει στα κυπριακά χωρικά ύδατα.

Το Dignity, σκάφος μήκους 20 μέτρων, που είχε αποπλεύσει από τη Λάρνακα το βράδυ της Δευτέρας, μεταφέρει 3,5 τόνους ιατροφαρμακευτικής βοήθειας."


Οι Έλληνες παραδοσιακά είναι από τους πρώτους πάντα στους πολέμους, που στέλνουν ανθρωπιστική βοήθεια!!!

Και οι Ισραηλινοί χτύπησαν το πλοίο που ξεκίνησε από την Κύπρο και έστελνε ιατρική βοήθεια!!! Έχουνε ξεφύγει εντελώς.....

Επειδή όμως πάντα υπάρχουν και οι Γκιαούρηδες... δείτε την δήλωση της Υπ.Εξ. μας...

«Οι ρουκέτες της Χαμάς που πυροδότησαν έναν νέο κύκλο βίας και η δυσανάλογη απάντηση του Ισραήλ με αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμούς, σκοτώνουν και τραυματίζουν ανθρώπους αλλά και την ελπίδα και την προοπτική ειρήνευσης αυτής της τραγικής περιοχής του κόσμου»


Ντροπή....

Ντροπή και κατάρα....