Κυριακή, Σεπτεμβρίου 14, 2008

Είμαστε οι πρώτοι μάγκες...

Όταν ο κάθε σκοπιανός και κοσσοβάρος κάνει hack σε blogs και site μικρής επισκεψιμότητας, οι έλληνες hackers (από τους κορυφαίους στον κόσμο) hackάρουν site με τις μεγαλύτερες επισκεψιμότητες! Εκτός από τους κρητικούς που είχαν κάνει hack ολόκληρο υπουργείο της Αμερικής, τώρα η "Greek Security Team" έκανε Deface στο site του CERN αυτές τις μέρες που έχει τεράστια επισκεψιμότητα.
Ιδού η εικόνα https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLQdC5QO6lQc5CK27AgOtqSBwV3cqVIvqMG0o3ZKVsILNDQTQ8VSeo_7P3Do7HzDtNV_b85hyphenhyphen7m_I7trlIrfLmPr7MEt7QCttUY9jzkoe7imq5XJGc2uwkZ1KR9eKStfDs77dGLg/s1600-h/scicern212_big.gif
Εκτός αυτού, σήμερα διάβασα ότι Ισπανοί ευρωβουλευτές πρότειναν την καθιέρωση της ελληνικής ως επίσημη γλώσσα, ενώ όλο και περισσότερες εταιρείες υποχρεώνουν τα κορυφαία στελέχη τους να μάθουν ελληνικά γιατί είναι η μοναδική γλώσσα που όλες οι λέξεις σημαίνουν κάτι και είναι απεριόριστη, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες.
Μπορεί ως κράτος να πλησιάζουμε στο τέλμα,με κυβερνήσεις λαμογιών, και μόζερες νεοαστικές νοοτροπίες, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που μας κάνουν περήφανους!

Προσωπικό Υ.Γ: Έλειπα 2 μήνες λόγω εξετάσεων και διακοπών αλλά επέστρεψα στο blogging σιγα σιγά! Θα με δείτε και στα blog σας σύντομα