Πέμπτη, Αυγούστου 23, 2007

Να γουστάρουμε λίγο, μουσικά...

Ολο το χρόνο για τον Α ή Β λόγο έχαν συναυλίες που ήθελα πολύ να πάω (Metallica, Plannt, Beastie Boys κ.α.)
Πλέον, το πήρα απόφαση ότι σε τούτη τη ζωή αν δεν απολαμβάνεις και αυτό που γουστάρεις δεν κάνεις τίποτα...
Οπότε έχω προγραμματίσει 5 συναυλίες μέχρι το τέλος της χρονιάς, διαφορετικές μεταξύ τους, και ελπίζω να πάω σε όλες και να ευχαριστηθεί το αυτάκι μου για φέτος.
  • Ξεκινάμε με Tool στις 6 Σεπτέμβρη στην Αθήνα στο Terra Vibe. Τους είχα δει και πριν κάποιους μήνες πάλι αλλά όπως ξέρετε από το προηγούμενο σχετικό μου post (http://kompogiannitis.blogspot.com/2006/12/tool-didi-music.html) ο συναυλιακός χώρος ήταν απαίσιος και ελάχιστοι τους απολαύσαμε! Μία από τις καλύτερες μπάντες του metal λοιπόν αυτόν τον καιρό με μουσική που δεν μπορεί να μπει σε ταμπέλες, έρχετια ξανά στην χώρα μας,σε χώρο που θα μπορούμε να τους απολαύσουμε όλοι και μόνο με 40 ευρώ αυτή την φορά (και 25 για όσους θέλουν να είναι πίσω)
  • Στις 21 του ίδιου μήνα και μόλις έχω δώσει μάθημα, θα χαλαρώσω μέσα στο stage του 8ball στην Θεσσαλονίκη με τους Antimatter και Leafblade που έρχονται για μια ακουστική βραδιά στην Θεσσαλονίκη σε έναν χώρο όπου ενδείκνυται για μία ατμοσφαιρική βραδιά. Θα'ναι ωραίο χαλάρωμα για εξεταστική
  • MUSE στις 4 Οκτωβρίου στην Αθήνα στο Terra Vibe!!!! Η καλύτερη ροκ μπάντα της δεκαετίας ξεκινάει την μίνι ευρωπαϊκη περιοδεία της από την Αθήνα και οι fans στα ουράνια! Ποιος θα περίμενε πριν από 3 χρόνια,όπου στην Ελλάδα μεγάλα ονόματα βλέπαμε μόνο με το κυάλι και αφού είχαν τουλάχιστον 5 χρόνια να βγάλουν δίσκο που να αξίζει, σήμερα θα μπορούμε να δούμε μπάντες όπως muse,tool,slipknot,apocalyptica κ.α. πάνω σχεδόν στα καλύτερα σημεία της καριέρας τους;;;; Η βραδιά λογικά θα είναι μαγική αρκεί να είναι μαζί μας και ο καιρός! Η συναυλία προβλέπεται ασφυκτική αφού εκεί θα βρίσκονται άτομα από τον πιο trendy που γουστάρει το starlight και το supermassive black hole και δεν ξέρει τίποτα άλλο και θα δώσει 25 ευρώ για να τους δει από το πίσψ διάζωμα,μέχρι τον ροκά που τους προσκυνάει και ξέρει όλους τους δίσκους απ'έξω και ζει για αυτό το live, και τον μεταλά που δεν ακούει rock αλλά προσκύνησε τους muse με κάτι metal ριφάρες όπως του stockholm syndrome και του knights of cydonia... Αχχχχ θα κάψω τις εξετάσεις της Ιστορίας της Ιατρικής - αλλά την έχω ήδη περασμένη με εργασία ;)))
  • Μπαίνουμε στον Νοέμβρη όπου ΠΑρασκευή 2 Νοεμβρίου τελειώνω τις 10 εβδομάδων εξετάσεις μου και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου έρχεται μία από τις καλύτερες σουηδο death metal μπάντες να μας κάνει κουδούνια στην Θεσσαλονίκη! Dark Tranquility στην Υδρόγειο (αν δεν απατώμαι) και θα βγάλουμε την ένταση όλης της εξεταστικής!!! Ε ρε γλέντια!!!!
  • Και τέλος,αρχές Δεκεμβρίου για τους λάτρεις των πιο πειραμτικών ήχων, έρχονται στην ΕΛλάδα Intronaut και Mouth of Architect, και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Και επειδή στο παρελθόν έχασα και Isis και Red Sparows, στο συγκεκριμένο live θέλω να πάω...
Bonus: Στις 21/11 παίζουν στην Αυστριά 2 από τις πιο -τα σπάω όλα και έχω τρελό συγχρονισμό - μπάντες του κόσμου,οι dillinger escape plan και οι meshuggah σε μία συναυλία και μόνο με 17 ευρώ..... Εχω πρόσκληση από την φίλη μου την No Way Out που θα είναι εκεί για Erasmus αλλά να δω με το χρηματικό τι θα γίνει (έχουμε να πάμε και Mexico και Jamaica αν τα καταφέρουμε για τα συνέδρια....)
Καλά να περάσουμε!!!!

Currently Playing: Tool - Schism