Τετάρτη, Ιουνίου 04, 2008

Μπράβο ρε Βαζελάκο!!!

Τόσα χρόνια έχουμε σιχαθεί να βλέπουμε τον γαύρο (με τους τρόπους που όλοι ξέρουμε...) να παίρνει τα πρωταθλήματα στην μπάλα, και να κράζει όλη η υπόλοιπη Ελλάδα.

Τουλάχιστον στο μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με αρχίδια, και τα τελευταία χρόνια τον έχει γονατίσει άπειρες φορές τον γαύρο! Με τα πεπραγμένα του Κόκκαλη και Σια έχει γίνει όλη η υπόλοιπη Ελλάδα αντι-γαύροι, και πλέον (όσο και αν αυτό ακούγεται τραγικό) το ξέρω και από όλα τα φιλαράκια ανεξαρτήτου ομάδος, όταν χάνει ο Γαύρος, ειδικά σε ματς όπως το σημερινό, γουστάρουν όλοι πολύ άσχημα!!!

Όσο για τον Γιαννάκη, είναι το αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της επίδρασης που έχουν τα λεφτά σε έναν άνθρωπο... Πριν κάποιους μήνες είχε τον σεβασμό όλης της Ελλάδας, και είχε απλά πολλά λεφτά. Και εγώ προσωπικά τον σεβόμουν πάρα πολύ. Τι το ήθελε να πάει coach στον γαύρο??? Δεν του έφταναν τα πολλά λεφτά και η οικουμενική αναγνωριση από την Εθνική??? Ηθελε να πάει στα πάρα πολλά λεφτά και πλέον να τον αμφισβητεί η υπόλοιπη Ελλάδα. Και θα είναι ντροπή του αν δεν παραιτηθεί από την Εθνική ενώ κοουτσάρει ταυτόχρονα και τον γαύρο.