Πέμπτη, Ιανουαρίου 18, 2007

Τέτοιο άssυλο...

να το βάλετε εκεί που ξέρετε όλοι όσοι είστε υπεύθυνοι που δεν έχει αλλάξει ακόμη η σχετική διάταξη περί ασύλου αλλά και όλοι που το προασπίζονται είτε εσκεμμένα είτε επειδή παραπλανούνται!!!
Να το χαίρεστε το άσυλο σας καθυστερημένοι πολιτικοί μόνο και μόνο για να μην χάσετε μερικά ψηφαλάκια επειδή αντιδράει ο κόσμος στις αλλαγές!
Να το χαίρεστε κι εσείς καθυστερημένοι φοιτητές που φωνάζετε να μην αλλάξει τίποτα μόνο και μόνο για να το παίξετε επαναστάτες - τώρα που φύγατε από την αγκαλιά της μαμάς αλλά ακόμα σας τροφοδοτούν τα λεφτά του μπαμπά - μπας και φανείτε μάγκες στους κοντινούς σας ή πιάσετε καμία γκόμενα/κάνα γκόμενο!
Και αφού το χαίρεστε όλοι μαζί το άσυλο έτσι όπως είναι να χαίρεστε και τα μαλακισμένα που είχαν χθες στο πολυτεχνείο πάνω από 300-400 μολότωφ,πιστόλια φωτοβολίδων,πέτρες,βίδες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βλάψει τα ματ!!!
Μια χαρά!!!

Απ'όσο ξέρω το άσυλο είναι για να προστατεύει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και να μπορεί να εκφράζεται ο καθένας όπως θέλει χωρίς παρεμβολή των αρχών!
Το γιατί θα πρέπει να μπορεί το κάθε αναρχομαλακισμένο να μπαίνει στο πανεπιστήμιο μέσα - να σπάει και να καίει - να φτιάχνει στέκια που κανείς δεν ξέρει τι γίνεται εκεί μέσα - και να μην συλαμβάνεται ποτέ, δεν το καταλαβαίνω!
Κι ακόμα πιο πολύ δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει οι φοιτητές να είμαστε υπέρ της συνέχισης αυτής της γελοίας κατάστασης η οποία βλάπτει το περιβάλλον μας,αλλά και την εικόνα μας!
Δηλαδή που είναι το τόσο κακό στο να αλλάξει η διαδικασία που αίρεται το άσυλο και να γίνει αποκλειστικά από τον πρύτανη ή το πρυτανικό συμβούλιο,ή το να διευρυνθεί το φάσμα των αδικημάτων;
Οι φοιτητές με το να διακινούν ιδέες δεν κάνουν κάτι παράνομο! ίσα -ίσα!
Αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξουν τα περί ασύλου είναι αυτοί που φοβούνται πως αν γίνουν αλλαγές δεν θα μπορούν να δρουν ελεύθεροι και να κάνουν 20 άτομα το κομμάτι τους σε βάρος 1000!
Και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που έχουν φάει το παραμύθι και προασπίζονται αυτή τη ζοφερή κατάσταση γιατί πιστεύουν πως αν αλλάξει ...θα χαθεί η ελευθερία τους!
Και ακόμα δυστυχέστερα τόσα χρόνια δεν έχει βρεθεί ένας πολιτικός με αρχίδια να μην υπολογίσει δυσαρέσκεια και πολιτικό κόστος αλλά να προχωρήσει στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να έχουμε οι φοιτητές το πανεπιστήμιο μας και όχι έναν χώρο που ανά πάσα στιγμή γίνεται άντρο των αναρχοχαρούμενων (λέξη δανεισμένη από κολλητάρι)
Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι!!!
Να τη χαιρόμαστε!

Currently playing: Slayer - Reign in Blood