Τρίτη, Δεκεμβρίου 19, 2006

Περί tool και didi music ο λόγος

Αφού ξεκαθαρίσω ότι οι tool όπως και οι mastodon (όσο τους είδα) έπαιξαν πολύ καλά, περνάω στο κράξιμο!

Ενώ περίμενα το live του Σαββάτου να είναι ένα από τα καλύτερα της ζωής μου, τελικά ήταν ένα από τα χειρότερα – και ίσως το πιο ξενέρωτο!

Και για αυτό δεν φταίνε σε καμία περίπτωση οι μπάντες που έπαιζαν, αλλά η τύχη μου η παραδουλεύτρα και οι διοργανωτές, στους οποίους άνετα θα πρότεινα να βάλουν όσα λεφτά βγάζουν από τις συναυλίες στον πάτο τους και να αρχίσουν κάποτε να μας εκτιμάν και να μας σέβονται!

Όλα λοιπόν σ’ αυτή την συναυλία πήγαν στραβά! Αρχικά περιμέναμε την αδερφή του Γιώργου να έρθει από Ιταλία για να την ανοίξουμε να μπει μέσα στο σπίτι! Έτσι φύγαμε από το Αιγάλεω περίπου στις 6 και ενώ ξέραμε ότι οι mastodon άρχιζαν στις 8 η ώρα! Υποθέσαμε ότι θα προλαβαίναμε αλλά που να ξέρουμε….

Πήραμε λεωφορείο μετρό και τραμ και φτάσαμε στο κέντρο ξιφασκίας στις 8:35!!! Προλάβαμε τους mastodon όλο κι όλο στο τελευταίο τους τραγούδι! Εδώ λοιπόν σταματάει η γκαντεμιά μου και αρχίζει η πουστιά των διοργανωτών! Όταν φτάσαμε στο κέντρο της ξιφασκίας ανακαλύψαμε ότι μόνο για συναυλιακός χώρος δεν ήταν κατάλληλος! Εγώ προσωπικά δεν έχω πάει σε live στην ζωή μου που να μην μπορώ να βλέπω τι γίνεται πάνω στην σκηνή…

Ε στον συγκεκριμένο χώρο αν δεν ήσουν στις 5 πρώτες σειρές δεν μπορούσες να δεις με τίποτα τι γίνεται στη σκηνή. Κι αν έβλεπες που και που έβλεπες ένα πολύ μικρό κομμάτι της σκηνής! Και ρωτάω εγώ τώρα… Σε μία συναυλία που παίρνεις 52 ευρώ το εισιτήριο, όσα και να δώσεις στην μπάντα και όσο και να πληρώσεις ενοίκιο του χώρου και όσα έξοδα και να έχεις στην εταιρεία, με περίπου 10.000 κόσμου προσέλευση δεν σου περισσεύουν φράγκα να φτιάξεις μια διαβαθμισμένη ψευτοεξέδρα για να βλέπουν έστω και από μακριά όλοι οι fan της μπάντας που έδωσαν 52Ε για να τους δουν, ή έστω να βάλουν μερικά video wall για να βλέπουμε τι γίνεται στην σκηνή???? Δεν είναι τυχαίο ότι πάρα πολύς κόσμος έφυγε πολύ πριν τελειώσει το live

Κύριοι της didi music είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!! Δεν μας σέβεστε καθόλου!!!! Δεν αξίζατε μόνο τα μπινελίκια, τα γιούχα και τα κωλοδάχτυλα που φάγατε όταν βγαίνατε στην σκηνή για τις ανακοινώσεις αλλά κρέμασμα από την οροφή του κέντρου ξιφασκίας και πασάλειμμα με πίσσα και πούπουλα προς παραδειγματισμό των υπολοίπων!!! Αυτό που ζήσαμε ήταν απαίσιο! Ήρθαν 2 από τις αγαπημένες μου μπάντες στην Ελλάδα – έδωσα 52 ευρώ για να τους δω (δώρο ήταν το εισιτήριο, αλλά οι περισσότεροι τα έβαλαν από την δικιά τους τσέπη και μιλάω και εκ μέρους αυτών) και δεν απόλαυσα κανέναν από τους 2! Θέλω οπωσδήποτε να ξαναδώ και τους 2 γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Με τέτοιες συμπεριφορές εναντίον μας και με τέτοιες τσουχτερές τιμές εισιτηρίων δεν είναι καθόλου παράλογο ο κόσμος να σταματήσει να πηγαίνει σε συναυλίες στην Ελλάδα! Και γι’ αυτό θα φταιν αποκλειστικά οι διοργανωτές γιατί έχει αποδειχτεί επανειλημμένα ότι ροκ και μέταλ κοινό υπάρχει στην Ελλάδα! Χρειάζεται μόνο να μας φερθούν με την αξιοπρέπεια που μας αρμόζει!