Πέμπτη, Μαΐου 17, 2007

Όλα καλά...

Είχα καιρό να εμφανιστώ, ε; Το ξέρω! Εχω πρόβλημα με την adsl στο σπίτι και γι’αυτό ήδη έχω κόψει την vivodi και περιμένω όπου να’ ναι την otenet, μιας και έχω αρκετή δουλειά να κάνω μέσω internet και αυτά δεν γίνονται ούτε στην σχολή από όπου ανεβάζω τώρα αυτό το κείμενο, αλλά ούτε σε κάνα internet café.
Λοιπόν, είχα την ανάγκη να γράψω, αφού έχω καιρό να γράψω στο blog μου. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο θέμα να αναπτύξω. Αυτόν τον καιρό, δεν συμβαίνει κάτι συνταρακτικό στην ζωή μου, ή τουλάχιστον εγώ δεν συνταράσσομαι… Παρ’ολ’αυτά μπορώ να πω πως γενικά νιώθω πολύ καλά μιας και γεμίζω την μέρα μου με πράγματα που κατά βάση με ικανοποιούν και με γεμίζουν ως άνθρωπο και αυτό είναι το σημαντικότερο. Και εκτός αυτού οι κοντινοί μου άνθρωποι είναι κι αυτοί ως επί το πλείστον ευτυχισμένοι και μου μεταδίδουν μία θετική αύρα!
Αγαπητό μου blog λοιπόν, όσο καιρό έλειπα, εκτός από την καθημερινή ρουτίνα (διάβασμα κτλ) κάποια πραγματάκια που συνέβησαν στην ζωή μου ήταν τα εξής:
· Αρχισα καινούρια μπάντα (σε στυλ hard rock – metal) και δείχνει να πηγαίνει αρκετά καλά - φτου μην την ματιάξω!!!
· Παρουσίασα 2 εργασίες στο συνέδριο της σχολής μου, μία με την έδρα της μικροβιολογίας και μία σχετικά με το πρόγραμμα που συντονίζω για τις ειδικότητες στο εξωτερικό, με περίπου 50 άτομα κοινό στην καθεμία, και πιστεύω ότι άρεσαν σε φοιτητές και καθηγητές.
· Πήγα Γιάννενα για την Πανελλήνια Γ.Σ. της helmsic αλλά και για διακοπές πρωτομαγιάς. Η Γ.Σ. ήταν αρκετά επεισοδιακή, αλλά γενικά πέρασα καλά στα Γιάννενα
· Πήγα Αμύνταιο με ένα επιλεγόμενο για να επισκεφθούμε την ΔΕΗ σε μία σχετικά βαρετή ημερήσια
· Με την ομάδα του ποδοσφαίρου της σχολής αποκλειστήκαμε στους 8 του κυπέλλου από το φυσικό
· Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το δικαίωμα μου για φτηνή συμμετοχή σε παγκόσμιο συνέδριο λόγω του προγράμματος που συντονίζω και έτσι θα πάω Αγγλία τον Αύγουστο για να συμμετέχω στο παγκόσμιο συνέδριο φοιτητών Ιατρικής της ifmsa.
· Εγινε δεκτή η αίτηση μου για ιδιωτικός συνεργάτης με την ΕΣΥΕ (Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος). Δεν έχει τρελά φράγκα και φυσικά έχει πολύ φλου ωράριο, αλλά είναι κι αυτό ένα χρηματικό βοήθημα
· Τέλος – κάτι δυσάρεστο - μπήκε η γιαγιά μου σε σχετικά βαριά κατάσταση στο νοσοκομείο…

Αυτά είχα να πω πολύ σύντομα αγαπητό μου blog, για να μην νιώθεις παραπονεμένο.
Κλείνοντας, sorry για τους bloggers αν σας έχει λείψει ο σχολιασμός μου… :Ρ
Ελπίζω να επανέλθω όταν βάλω Internet σπίτι!