Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2008

Ολοι Obama!!!

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ (Αυγ 2007) - OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Obama

Το ψήφισμα αυτό υπέγραψε κι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών OBAMA και το περιεχόμενο αυτού είναι αυστηρές συστάσεις προς της FYROM σχετικά με την αλυτρωτική της πολιτική.Με το ψήφισμα αυτό καλούν τα Σκόπια να συμμορφωθούν με την ενδιάμεση συμφωνία του 1995, να σταματήσουν την προπαγάνδα και να εργαστούν για την εύρεση μίας κοινά αποδεκτής λύσης για το όνομα. Παραθέτουν μάλιστα και πρόσφατα παραδείγματα επεκτατικής πολιτικής ενάντια στην Ελλάδα εξαιτίας των οποίων προέβησαν στην υπογραφή αυτού του εγγράφου.
Η υπογραφή του OBAMA σ'αυτό το χαρτί έχει ανησυχήσει έντονα την Σκοπιανή πολιτική καθώς ενδεχόμενη εκλογή του συγκεκριμένου Δημοκρατικού ως Προέδρου των ΗΠΑ ίσως σημάνει αλλαγή στην μέχρι τώρα φιλοσκοπιανή πολιτική του BUSH. Σημειώνουμε ότι η κυβέρνηση BUSH αναγνώρισε τα Σκόπια ως "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" την επομένη των προεδρικών εκλογών, υφαρπάζοντας τις Ελληνικές ψήφους κι εξοργίζοντας θανάσιμα την ομογένεια. Το συγκεκριμένο έγγραφο που φέρει την υπογραφή του OBAMA είναι ένα πολύ καλό χαρτί για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των εξηπατημένων Ελλήνων της Αμερικής που δέχτηκαν το ύπουλο χτύπημα του φιλοσκοπιανού BUSH.

Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ πρέπει να στηρίξει OBAMA διότι έμεινε πιστός στις αποφάσεις του ΟΗΕ, στις ενδιάμεσες συμφωνίες και ΔΕΝ έκανε τα στραβά μάτια στην προκλητικότητα των Σκοπίων.