Τρίτη, Οκτωβρίου 24, 2006

Περί των ζώων στά γήπεδα

Τον τελευταίο καιρό δεν γράφω για πολλά προσωπικά ζητήματα και μεταφέρω κυρίως θέματα της επικαιρότητας στο blog
1ον)Δεν συμβαίνουν και πολλά μες στην εξεταστική, αλλά και να συμβαίνουν δεν έχω χρόνο και διάθεση να τα σχολιάσω στο blog!
2ον)Η επικαιρότητα είναι κι αυτή ένα μέρος της προσωπικής μου ζωής άρα δεν θα μένει γενικότερα ασχολίαστη από το blog ακόμα και να μην 'έχω εξεταστική

Να λοιπόν ένα κείμενο του τεράστιου paparazzi για τα έκτροπα της Κυριακής!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΟΑΚΑ

Ρεπορτάζ: Paparazzi

Σπουδαία νίκη με τέσσερις τραυματίες έναντι δύο πήραν οι θερμόαιμοι εναντίον των ανεγκέφαλων στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία των επεισοδίων της 7ης αγωνιστικής. Το πρώτο αντικείμενο πέταξε στις 18:15 ο Μπάμπης ο Μπαλτάς για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος των τυπικά γηπεδούχων με εκσφενδόνιση καρέκλας του Μάκη του Πεταλούδα.


Ο Μήτσος ο χειροβομβίδας παρέταξε τους θερμόαιμους με άκρως επιθετικό σύστημα από τα πρώτο λεπτό των επεισοδίων με αποτέλεσμα οι ανεγκέφαλοι να κλειστούν στα καρέ τους και συγκεκριμένα στη Θύρα 8, προσπαθώντας να αποφύγουν τα αντικείμενα που θα τους άφηναν νωρίς-νωρίς πίσω στο σκορ.

Στις 18:15 ο Μπάμπης ο Μπαλτάς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της Αστυνομίας, πήρε το κιγκλίδωμα και το πέταξε στους αντιπάλους με αποτέλεσμα να έχουμε τον πρώτο τραυματισμό και τα έξαλλα πανηγύρια των τυπικά γηπεδούχων. Στις 18:35 ο Βαγγέλης ο Πυροτεχνουργός κατάφερε και πήρε με τα δυο του χέρια δύο καρέκλες, τρεις σιδηρόβεργες και μία διαφημιστική πινακίδα(!) κι αφού ξεπέρασε τρεις οπαδούς και τέσσερις σεκιουριτάδες, πέταξε τα αντικείμενα σε κενή κερκίδα για να διαμορφώσει αυτομάτως το 3-0. Στις 19:00 ο Μάκης ο Πεταλούδας εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι αντίπαλοι οπαδοί είχαν συνηθίσει στην ιδέα της ήττας και με εκσφενδόνιση καρέκλας ανέβασε τον δείκτη των τραυματιών στο 4-0. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε με δύο ντου στα τελευταία λεπτά των επεισοδίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο στις 18:48 όσο και στις 18:52 τα επεισόδια διακόπηκαν ύστερα από την είσοδο των ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για προθέρμανση. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αποχώρησαν. Ας ελπίσουμε το αρμόδιο όργανο να επιληφθεί του θέματος και να καταδικάσει τις ανεγκέφαλες ενέργειες των παικτών να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση την ώρα των επεισοδίων.

Οι Δηλώσεις των Πρωταγωνιστών:

Σάκης ο Ισοβίτης: "Χάσαμε δίκαια από τη στιγμή που δεν τους πήραμε στο κυνηγητό. Με το σύστημα που παίζουμε δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Οσον αφορά την ευκαιρία που είχα για να τραυματίσω τον μπάτσο, δεν περίμενα να μου έρθει η καρέκλα στα χέρια. Αιφνιδιάστηκα. Ζητώ συγνώμη για την ήττα από τον αρχηγό του συνδέσμου μας".

Μάκης ο Πεταλούδας: "Αξίζαμε τα επεισόδια γιατί ήμασταν καλύτεροι και ταχύτεροι. Μας πείσμωσε το γεγονός ότι μας πήραν το πανό στο προηγούμενο παιχνίδι. Ημασταν ενωμένοι στα επεισόδια και δίκαια τραυματίσαμε τους αντιπάλους".
posted by Paparazzi at 1:37 πμ


currently playing: PANTERA - Domination