Τρίτη, Νοεμβρίου 28, 2006

Προφύλαξη από τον Ευαγγελάτο!

Τις τελευταίες μέρες βλέπω στην τηλεόραση ένα διαφημιστικό για τις "Αποκαλύψεις" του Ευαγγελάτου οι οποίες προβάλλονται κάθε Τετάρτη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον ΑΝΤ1!
Άσχετα με την γνώμη που έχω για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφω θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξαν να δείξουν αύριο "όλη την αλήθεια για τα προφυλακτικά" όπως λέει το διαφημιστικό τους!Στν πρώτη του εκπομπή που είχα δει,είχε πει πως όλα τα θέματα είναι έτοιμα από το καλοκαίρι και θα παιχτούν εν καιρώ.
Δεν ξέρω για ποιον ακριβώς λόγω επέλεξαν να δείξουν την συγκεκριμένη εκπομπή τώρα,αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι εκπομπές που θα έχουν περιεχόμενο του τύπου "όλη η αλήθεια για τα προφυλακτικά" μόνο καλό δεν μας κανουν εν όψει της Παγκόσιας μέρας για το AIDS όπου προάγουμε το προφυλακτικό ως μόνο μέσο προφύλαξης από τον Ιο.
Και πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρχει κόσμος που θα έρχεται στις εκδηλώσεις μας όπου αντί να τους πληροφορούμε περί του AIDS και των προφυλακτικών θα πρέπει να απαντάμε πρώτα στις κατηγορίες του Ευαγγελάτου,και αφού τους πείσουμε μπορεί να μας ακούσουν!
Ελπίζω πως όλα αυτά είναι μόνο φοβίες μου,αλλά δεν μένει παρά να δούμε την εκπομπή αύριο και να είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο!