Σάββατο, Ιουνίου 16, 2007

Ελλάδα έχεις ταλέντο...

Από μυαλό και γούστο,μόνο,δεν βλέπω να έχεις και πολύ!
Η αλήθεια είναι ότι αυτήν την εκπομπή δεν την παρακολουθούσα και φανατικά.Είχα δει σποραδικά κάποια πράγματα,βέβαια,αλλά δεν ήμουν και fan. Χθες είδα το μεγαλύτερο μέρος του τελικού. Και για άλλη μια φορά αναρωτήθηκα "Γιατί η Ελλάδα να τρώει τα παιδιά της;".
Εντάξει,δεν λέω,το παιδάκι που κέρδισε είχε καλή φωνή για την ηλικία του,αλλά δεν νομίζω να είχε ιδέα τι λέει το κομμάτι που τραγούδησε... κι εκτός αυτού, δεν είναι δυνατόν σε ένα show που υποτίθεται ότι είναι διαφορετικό,και εκτός από κάτι καθυστερημένους που την είδαν rappers (στην Ελλάδα είμαστε πίσω κάποια χρόνια στην μόδα και το emo που είναι η νέα μόδα, θα γίνει σούπα εδώ σε 5-6 χρόνια... τώρα ακόμα έχουμε το εξ'ίσου αηδιαστικό r'n'b) και ένα κοριτσάκι,έναν πακιστανό,και τον νικητή,που τραγουδούσαν,οι υπόλοιποι υποψήφιοι είχαν κάτι διαφορετικό και αρκετά ωραίο - οφείλω να παραδεχτώ - να δείξουν,να βγαίνει νικητής τραγουδιστής.... Τι μας έδειξε όμως η χθεσινή ψηφοφορία του κοινού;;;
  • Ξοδεύετε ώρες για να κάνετε ταχυδακτυλουργικά;;;
    -Στα $%&&* μας
  • Εχετε λιώσει το πάτωμα να κάνετε μπαλέτο;;;
    -Επίσης στα !@*& μας
  • Εχετε ξοδέψει άπειρο χρόνο για να μάθετε και να κάνετε τέλεια κάτι διαφορετικό;;;
    - Δεν μας νοιάζει!!!Εμείς είμαστε νεοελληνάρες και γουστάρουμε μόνο να ακούμε καψουροτράγουδα γιατί πονάμε και έχουμε καψούρα! Οτι άλλο και να κάνετε,όσο άξιοι και να είστε,εμείς θα γουστάρουμε ΚΑΨΟΥΡΑ!!!
Οσο κι αν αγαπάω αυτήν την χώρα, γιατί είναι η χώρα μου και είμαι πολύ περήφανος για κάποιες πτυχές και για πολλά κατορθώματα της,και διαφόρων συνανθρώπων μου,και όσο δύσκολο και να'ναι να μάθεις την ιατρική ορολογία σε μια ξένη γλώσσα, η βλακεία η κακογουστιά, η μιζέρια, και η όλη κατάσταση δυστυχώς μάλλον θα με διώξουν.
Τώρα αν αυτό θα είναι Σουηδία,καναδάς,Δανία,Αυστρία ή οτιδήποτε, δεν ξέρω,αλλά προκειμένου να ζω μέσα σε συνεχόμενη παρακμή....